Financiële dienstverlening


Administratie, accountancy en bedrijfsadvisering

Kent Partners in Almere en Soest staat ondernemers in het mkb bij met financiële dienstverlening. Voor uw administratie , accountancy en bedrijfsadvisering kunt u terecht bij ons middelgrote kantoor. Een persoonlijke dienstverlening, snelle service en specialistische aanpak is hier de standaard. Net als de transparante tarieven en duidelijke afspraken. Bent u benieuwd? Kijk dan eens verder op onze site of maak een afspraak. Want we leren u natuurlijk graag persoonlijk kennen.

Van starters…

De meeste van onze klanten zijn mkb’ers, maar ook zij waren eens starter. En bij velen waren wij daar al bij. We hebben ze door de lastige beginjaren geholpen met bedrijfskundige advisering, een goede boekhouding en de nodige andere financiële diensten. Omdat wij die passie voor het ondernemen steeds weer mooi vinden en we graag meegroeien. Vandaar ook dat onze tarieven voor starters meer dan concurrerend zijn.

… tot en met bedrijfsovername

Als het moment daar is dat u uw bedrijf wilt overdragen of verkopen, zijn wij uw partner. Gespecialiseerd en ervaren in de waardering, onderhandeling en overdracht van bedrijven staan wij u bij. Ook als u het bedrijf wilt kopen.

De cijfers voor uw onderneming

Met Kent Partners heeft u altijd actueel inzicht in uw cijfers. Eenvoudig omdat wij dat als de basis van goed ondernemerschap zien. Denkt u daar ook zo over? Of heeft u behoefte aan een financiële partner die u daarbij helpt? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag met u de mogelijkheden.