Accountancy


Uw accountantskantoor in Almere en Soest

Als uw accountantskantoor zijn wij de financiële rechterhand van mkb-ondernemers in Almere, Soest en omstreken, de regio’s ‘t Gooi, Eem- en Flevoland dus. Of u nu een grote onderneming hebt of juist een kleinere, Kent Partners helpt u met uw jaarrekening, de benodigde verklaringen en vooral inzicht in uw cijfers.

De jaarrekening

Een jaarrekening is de afsluiting en rapportage van het afgelopen boekjaar. En dat zou geen verrassingen voor u mogen bevatten. Bij ons gebeurt dat ook niet; stellen wij voor u de jaarrekening samen dan is het een bevestiging van de cijfers die u al kent. Want wij zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent. U heeft uw cijfers immers nodig om te kunnen ondernemen, en dus helpen wij u daarbij. Met een duidelijk en complete jaarrekening maar ook met frequent contact en actuele tussentijdse cijfers.

Regelmatig contact over uw cijfers

Geen een ondernemer wil een keer per jaar even de cijfers zien. En dus zitten wij vaker met onze klanten rond de tafel. Minstens 2 keer per jaar en vaker als dat nodig is. Tussendoor houden we de cijfers voor u bij met een actuele administratie. Maandelijks of per kwartaal, net wat u wenst en wat past bij uw bedrijf. Tijdens de persoonlijke ontmoetingen bespreken we de cijfers en nemen we allerlei andere zaken door die voor uw bedrijf en de voortgang van belang zijn. Zodat we u daar ook bij kunnen adviseren. Via de cijfers of door u in contact te brengen met een specialist.

Accountantsverklaring

Heeft u een accountantsverklaring nodig, dan is dat bij Kent Partners geen probleem. In onze praktijk is een AA-accountant voor u actief en indien nodig hebben wij een RA-accountant in ons netwerk.

Volledige dienstverlening in accountancy

Zoekt u in de regio ’t Gooi, Eem- of Flevoland een accountant? Kom dan naar Kent Partners. Onze dienstverlening in accountancy is volledig met onder andere:
  • het samenstellen van de jaarrekening
  • eventueel de jaarrekening voorzien van een controleverklaring
  • het opstellen van de bijbehorende stukken
  • het verzorgen van de fiscale aangiften
  • beoordelingsverklaringen voor prognoses, subsidies, etc.
  • opstellen van ondernemingsplannen
  • waarderingen van ondernemingen
  • bedrijfseconomisch advies
  • investeringsanalyses


De accountant in Almere en Soest

Wilt u meer weten over onze dienstverlening als accountant? Neem dan contact met ons op voor een afspraak in Almere, Soest of bij u op kantoor. We leren u graag kennen!