Bedrijfsadvies voor het MKB


Adviseur voor ondernemers

Met deskundig en betrokken bedrijfsadvies helpen wij mkb-ondernemers in de regio’s ’t Gooi, Eem- en Flevoland. Als sparringpartner en vertrouwenspersoon en als deskundig adviseur zodat u tijdig kunt inspelen op actuele ontwikkelingen of u kunt voorbereiden op de toekomst van uw onderneming en de tijd daarna.

Om u verder te helpen

Persoonlijke betrokkenheid, professionele perfectie en nuchtere zakelijkheid vormen de basis van onze bedrijfsadvisering. Het gaat immers om een dienstverlening waarmee we u verder willen helpen. Dat doen we geheel conform de wettelijke regelgeving, de voorschriften van beroepsorganisaties en met aandacht voor uw wensen.

Fiscaal advies

Fiscaal advies is een essentieel onderdeel van ons bedrijfsadvies. Want passen we de fiscale mogelijkheden juist en tijdig toe dan levert u dat zeker voordeel op. Die mogelijkheden zijn echter wel constant in beweging; het ene belastingplan is nog niet ingevoerd of het volgende is al in ontwikkeling. Wij houden daarom onze fiscale kennis op peil, hebben de beschikking over een eigen fiscalist en werken samen met veel professionals die we indien nodig, voor u kunnen raadplegen.

Bedrijfsovernames

Als uw adviseur staan we u ook bij op het moment dat de overname van het bedrijf ter sprake komt. Met veel ervaring hierin en een betrouwbaar netwerk aan specialisten helpen we u dit goed voor te bereiden, begeleiden we voor u de overname en adviseren we u waar nodig. Waar onze werkzaamheden precies uit zullen bestaan is ook afhankelijk van uw wensen. Vooraf maken we hier samen duidelijke afspraken over.

Bedrijfsstructurering en ondernemingsvormen

Ook adviezen rondom de bedrijfsstructuur kunt u van Kent Partners verwachten. Gevraagd en ongevraagd, maar in ieder geval op tijd. Zo adviseren we rondom de gekozen ondernemingsvorm en helpen we u bij het omzetten daarvan als dat nodig is. Of u nu de bedrijfsactiviteiten beter kunt voortzetten in een of meerdere bv’s of juist moet terugkeren naar een eenmanszaak of vof wij helpen u daarbij. Datzelfde geldt voor het opzetten van complexere structuren zoals bij fusies en hybride splitsingen.

Bedrijfsadvies in Almere en Soest

Wilt u verder met uw bedrijf? Maak dan gebruik van onze persoonlijke aanpak en specialistische kennis. Zowel in Almere als in Soest staan wij klaar voor ondernemers die gedegen en proactief advies voor hun bedrijf wensen. Neemt u contact op? Dan bespreken we eerst vrijblijvend wat we voor elkaar kunnen betekenen.