Bedrijfsovername


Bij de verkoop, overdracht of overname van een bedrijf

Een bedrijfsovername is niet zomaar geregeld. Kent Partners uit Almere en Soest weet daar alles van. Op een duidelijke no-nonsense wijze helpen wij al jarenlang ondernemers die op het punt staan hun bedrijf te verkopen, over te dragen of juist een ander bedrijf over te nemen.

Ervaren specialist in bedrijfsovernames en bedrijfsopvolging

Kent Partners is een ervaren en deskundig specialist in bedrijfsovernames tot zo’n € 25 mln. en bij bedrijfsopvolging in het midden- en kleinbedrijf. Met een uitgekiend specialistenteam begeleiden wij de bedrijfsovername zoals we vooraf met u hebben besproken. En dat team wordt precies zo samengesteld als voor u nodig is. Zodat u profiteert van de kennis die u nodig heeft en niet betaalt voor overbodige diensten.

Exclusiviteit

Of u nu een bedrijf wilt kopen of overnemen of juist wilt verkopen of overdragen, u kunt bij ons terecht. Zijn de afspraken eenmaal vastgelegd en ondertekend, dan werken we voor de betreffende bedrijfsovername exclusief voor u. De afspraken betreffen onder meer de invulling van de dienstverlening en de tariefstelling.

Tarieven bij bedrijfsovername


Het tarief voor advisering en voorkomende werkzaamheden rondom de bedrijfsovername bestaat uit een aantal onderdelen. Zo hanteren we een vast uurtarief voor werkzaamheden zoals waardebepalingen. Voor de begeleiding van het gehele proces van de bedrijfsovername rekenen we met een gecombineerd tarief bestaande uit een gereduceerd uurtarief en een vergoeding bij succes.

De adviseur en partner bij uw bedrijfsovername


Bij Kent Partners vindt u een ervaren adviseur die met veel ervaring in bedrijfsovernames ook uw bedrijfsovername tot een succes wilt maken. Wilt u daar meer over weten? Neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.