Starters


Antwoorden voor startende ondernemers

Als startende ondernemer zit u boordevol ideeën en wilt u zo snel mogelijk aan de slag. Maar weet u al hoe u uw geld gaat verdienen? Wat voor onderneming u moet opzetten? Hoe u de financiering regelt en een administratie opzet? Antwoorden op al dit soort vragen vindt u bij ons. Kent Partners begeleidt al meer dan 20 jaar start-ups en heeft veel klanten zien uitgroeien tot een grote onderneming. Bent u de volgende?

Bedrijfsadvies, fiscale advisering en veel meer

Heeft u naast uw ambitieuze ondernemersplannen ook nagedacht over de fiscale zaken? Weet u bijvoorbeeld wanneer u de omzet- en inkomstenbelasting moet betalen? Of hoeveel u daarvoor moet reserveren? Als u geen idee heeft, is dat geen punt. Dan regelen wij dat voor u. Wij weten daar namelijk alles vanaf, en daar helpen wij u graag mee.

Begeleiding vanaf de start

Elke ondernemer en dus ook starters, moet voldoen aan bepaalde wetgeving en aan de eisen van de Belastingdienst. En dus zorgen wij ervoor dat u het benodigde financiële inzicht krijgt. Door een financiële administratie voor u op te zetten en u te begeleiden tijdens de start van uw onderneming. Met zoveel mogelijk ruimte voor u om te ondernemen terwijl u weet dat ook de financiën goed geregeld zijn.

Voor vragen van starters

Voor allerlei vragen tijdens en na de start van uw onderneming staan wij voor u klaar. Bijvoorbeeld als u meer wilt weten over:
  • Startkapitaal en financiering
  • De juiste ondernemingsvorm
  • Het opzetten van een ondernemingsplan
  • Het voeren van een boekhouding
  • De eisen van partijen zoals de Belastingdienst, KvK, etc.
Wij adviseren u en helpen met praktische ondersteuning.

Gunstig tarief voor starters

Wilt u starten met ondernemen? Met Kent Partners laten we u ook ondernemen. Neem eens contact met ons op en we geven u antwoord op al uw vragen en laten direct zien hoe wij u kunnen helpen. En het tarief dat wij voor starters rekenen zal u vast meevallen. Wij groeien namelijk graag met u mee!