Kent Partners, uw partner in uw administratie


Voor ondernemers in Almere, Soest en daarbuiten

Met administratie- en accountantskantoren in zowel Almere als Soest staat Kent Partners naast de ondernemers uit de regio’s ’t Gooi, Eem- en Flevoland. Wij zijn uw partner als het op financiële zaken aankomt en zorgen dat u altijd op de hoogte bent van de cijfers van uw bedrijf. Zodat u met kennis van zaken uw onderneming verder kan brengen. Wij geven u dat met advies, inzicht en actuele financiële kennis.

Administratie-, accountants- en advieskantoor

Al ruim 20 jaar is Kent Partners een administratie-, accountants– en advieskantoor. Hier vindt u 7 medewerkers waaronder een AA-accountant en een groot netwerk van professionele partners die wij voor onze klanten inschakelen als dat nodig is. Zo spreekt u altijd de juiste deskundige om u te adviseren of verder te helpen.

Actuele kennis en inzicht in uw cijfers

Bij Kent geloven wij dat de cijfers u meer vertellen als we ze in de juiste context plaatsen. En daarvoor is kennis nodig; kennis van de administratie en kennis van uw bedrijf. Daarom houden wij frequent contact met onze klanten. Via uw vaste contactpersoon zorgen we dat de cijfers up-to-date blijven en u altijd met actuele kennis van cijfers uw bedrijf aan kunt sturen.

Advies voor uw bedrijf

Als uw partner in de administratie kijken we niet alleen terug naar de cijfers, we gebruiken ze om met u vooruit te kijken. Zo maken we halverwege een boekjaar al de fiscale berekeningen om de ontwikkeling van uw bedrijf te volgen en u daarop te adviseren.

Persoonlijk en met aandacht

Juist omdat wij actuele cijfers en inzicht in de administratie als een belangrijk sturingsmiddel zien, willen wij u ook altijd snel en accuraat kunnen helpen. De lijnen in ons kantoor zijn dan ook kort en wij staan garant voor een persoonlijke begeleiding met de aandacht en focus die u en uw bedrijf nodig hebben.

Financiële dienstverlening met transparante tarieven

Bij Kent Partners kunt u rekenen op een persoonlijke en deskundige financiële dienstverlening tegen transparante tarieven. Ons team van professionals staat voor u klaar, vaak ook ’s avonds. Wilt u daar meer over weten? We bespreken het graag met u bij ons in Almere of Soest of bij u op kantoor. Neemt u contact op voor een vrijblijvende afspraak?